Головна » Архів матеріалів

         Здоров’я – це дар. Його треба шанувати, не витрачати, а примножувати. Людина, яка не хворіє почувається впевнено, бо вона усвідомлює, що керує своїм здоровям, є його господарем. Саме тому з раннього дитинства треба формувати навички щодо ведення здорового способу життя. З цією метою 8 квітня  в стінах нашої школи відбулася зустріч із працівниками Ніжинської Центральної бібліотеки, які провели захід для учнів 5 - 6 класів приурочений "Дню здоров'я". Його мета – допомогти учням зрозуміти цінність свого здоров’я та необхідність його збереження. «Здоров’я – це ще не все, але все інше без нього – ніщо» – так говорить народна мудрість. Проблема збереження здоров’я належить до тих глобальних проблем, вирішення яких зумовлює подальший розвиток суспільства.

Переглядів: 274 | Додав: zosh11 | Дата: 11.04.2019 | Коментарі (0)

               Для учнів першого класу - класний керівник Коваленко Ю.В., цей тиждень почався із дослідницького питання "Навіщо ми їмо?". В ході пошуку відповіді на запитання діти досліджували - навіщо потрібно їсти, яка їжа корисна для нашого організму? Вчили правила столового етикету, вчилися правильно та чемно поводитися за столом, дізналися як правильно та безпечно користуватися столовими приборами, прикрашали власноруч бутерброди та таке інше. Правильне харчування - це основа тривалого та плідного життя, запорука здоров'я, бадьорості, гарантія профілактики різних недуг. А допомагали їм - талоновитий повар школи Світлана Сергіївна, батьки, та самі діти, які уявили себе кулінарами! Також розпочали флешмоб "Я харчуюсь корисно"

Переглядів: 248 | Додав: zosh11 | Дата: 09.04.2019 | Коментарі (0)

                 5 квітня відбулася очікувана зустріч з другокласника школи та учнями Ніжинського міського ліцею, серед яких і наші випускники. Для дітей учасники Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») провели екологічно-спортивну гру «Природа мій дім, а я дбайливий господар в нім». Проблема захисту навколишнього середовища сьогодні надзвичайно важлива. На заході діти повторили найголовніші правила збереження природи». Ліцеїсти чудово поєднали рухливі конкурси з творчими завданнями. Діти жваво приймали участь у святі.

Переглядів: 336 | Додав: zosh11 | Дата: 08.04.2019 | Коментарі (0)

 

                  Нещодавно 29 березня в стінах школи пройшла щорічна атестація педагогічних працівників. В цьому році атестувалися - Чуб Світлана Павлівна,вчитель математики,  яка підтверджувала вищу категерію та звання старшого вчителя; Мохир О.О.- вчитель початкових класів, яка підтверджувала вищу категорію та звання старшого вчителя; Цирень Л.М. - вчитель хімії та біології, яка підтверджувала вищу категорію; Лаврінець Н.В. - вчитель початкових класів, яка претендувала на встановлення спеціаліста ІІ кваліфікаційної категорії. Серед членів атестаційної комісії був присутній представник Управління освіти - Бровач Олег Вікторович.

           Атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання.

       Метою атестації є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.

          Основними принципами атестації є відкритість та колегіальність, гуманне та доброзичливе ставлення до педагогічного працівника, повнота, об'єктивність та системність оцінювання його педагогічної діяльності

Переглядів: 513 | Додав: zosh11 | Дата: 05.04.2019 | Коментарі (0)

           Похід у перший клас – одна із найголовніших подій у житті малюка. Як правило, до цього важливого дня всі батьки ретельно готуються.

             В свою чергу, кожен вчитель з великим нетерпінням і тривогою завжди чекає на своїх вихованців. Саме тому постало питання про необхідність тісної співпраці з батьками майбутніх учнів, бо тільки спільними зусиллями сім’ї та школи ми зможемо створити сприятливі умови для навчання дітей в умовах Нової української школи.

             26 березня наша школа радо зустрічала майбутніх першокласників, які завітала до школи разом зі своїми батьками. День був сповнений творчості та позитивних емоцій як для малечі, так і їх батьків. Батьки зустрілися з адміністрацією школи, педагогами та класним керівником - Мохир О.О., мали змогу ознайомитися з режимом роботи навчального закладу, з особливостями навчання у початковій школі, організацією гурткової та спортивно – масової роботи.
            Діти з радістю виконали аплікацію - мишку, розважалися піснями та фізкультхвилинками. З нетерпінням чекаємо наших майбутніх першокласників!
Переглядів: 326 | Додав: zosh11 | Дата: 02.04.2019 | Коментарі (0)

           Гордість за своїх талановитих земляків відчули учні 5 класу ЗОШ № 11 разом із класним керівником Ліхутою Л.С. після відвідування Художнього відділу Ніжинського краєзнавчого музею ім. Спаського 26 березня. Діти із захопленням слухали змістовні цікаві розповіді екскурсовода про видатні постаті художників, доля яких пов'язана з нашим рідним краєм, розглядали їхні картини. Сподобалася й експозиція, присвячена перлині української театральної сцени, актрисі зі світовим іменем Марії Заньковецькій. Не менш цікавою була персональна виставка витинанок юної майстрині Катерині Лісовець. У дітей залишилось багато позитивних вражень, вони відчули свій зв'язок з людьми, що жили і творили на нашій рідній землі.

           Щира подяка працівникам музею, зокрема екскурсоводу Ілоні.

Переглядів: 247 | Додав: zosh11 | Дата: 28.03.2019 | Коментарі (0)

              Все просте - завжди геніальне! 25 березня учні 3 класу разом із класним керівником Лаврінець Н.В. та батьками відвідали кулінарний майстер - клас "3D квіти в желе", який провела майстриня Світлана Михайлівна Деружинська в Ніжинському професійному ліцеї побуту та сервісу. Світлана Михайлівна розповіла про цю технологію детально: як приготувати желе та наповнювачі для нього, які природні барвники та ароматизатори використовувати, які інструменти потрібні для створення кулінарного дива. Красиві та незвичні желейні квіти можна використовувати як прикрасу для святкового столу. Діти були дуже задоволені, що справжнє диво створили своїми руками.

Переглядів: 319 | Додав: zosh11 | Дата: 27.03.2019 | Коментарі (0)

                 17 березня в Ніжинському будинку дітей та юнацтва відбувся Міський фестиваль дитячих театральних колективів " те - Арт - соціо" Ніжин - 2019. Те - Арт - соціо - це мистецтво з гостросоціальним присмаком. Булінг, підліткова агресія, девіантна та деструктивна поведігка - ці та інші соціальні проблеми були розкриті в ході фестивалю. Наша школа виступила із театральною виставою "Краса врятує світ", яка отримала ІІІ місце. Керівники проекту Кириченко Н.В. - психолог та соціальний педагог, Костриця Н.М. - педагог - організатор, Кропіна О.С. - вчитель музики.

Переглядів: 359 | Додав: zosh11 | Дата: 22.03.2019 | Коментарі (0)

                    Перше слово людини - мама. ЇЇ голос - наймеліший. Теплі руки матері - це перше, що відчуває малюк.

              Для наймолодших школярів відбулося свято 8 Березня, класовод Коваленко Ю.В. На святі панував радісний, піднесений настрій, нотки весняного тепла, любові до мами. Діти декламували вірші, співали пісні та підготовили подарунки для своїх найкращих мам.
Переглядів: 264 | Додав: zosh11 | Дата: 18.03.2019 | Коментарі (0)

Переглядів: 400 | Додав: zosh11 | Дата: 15.03.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 37 38 39 40 41 ... 65 66 »