Головна » Архів матеріалів

               Ось і настав той час, на який всі ви так довго чекали. Для вас пролунав останній дзвоник. Малечі він сповістив про те, що настала чудова пора - канікули. Бажаємо щоб вони були незабутніми, веселими та цікавими. Для випускників цей останній дзвоник став трішки сумним, тому що він сповістив про прощання з дитинством і про те, що вже завтра настане доросле життя. Ми бажаємо, щоб всі наші випускники вступили до тих навчальних закладів, які вони для себе обрали, отримали в них гарну сучасну освіту і улюблену професію. А вчителям і батькам бажаємо в цей день мудрості та терпіння. Успіхів вам та натхнення!

Переглядів: 244 | Додав: zosh11 | Дата: 27.05.2019 | Коментарі (0)

            Мистецтво створювати вироби власними руками, несе в собі позитивну енергетику та чудовий настрій. Виготовленням красивих ,незвичайних речей займаються учні нашої школи на гуртку із бісероплетіння, керівник - Сачек І.М вчитель НБДЮ. Цього тижня гуртківці представили виставку своїх робіт із бісеру та фетра, які виготовили протягом року.

Переглядів: 291 | Додав: zosh11 | Дата: 24.05.2019 | Коментарі (0)

             17 травня учні 5 та 6 класів відвідали місто Батурин. Резиденція п'яти українських гетьманів, найважливіша фортеця і столиця України часів Гетьманщини - тепер це маленьке, але дуже мальовниче містечко Батурин над річкою Сейм. Батурин вписаний до Списку історичних населених місць України.

          На території міста розташовані пам'ятки та об'єкти культурної спадщини, що формують Національний історико-культурний заповідник «Гетьманська столиця».

Переглядів: 249 | Додав: zosh11 | Дата: 23.05.2019 | Коментарі (0)

            Графік проведення державної підсумкової атестації за курс базової загальної середньої освіти учнів 9 – го класу Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 11 у 2018 -2019 навчальному році.

з/п

Клас

Назва предмета

Дата

проведення

Час

проведення

Комісія

Посада

1.

9

Українська мова (диктант)

28.05.2019

9.00

Сипливець С.В.

Москаленко В.В.

 

Лихута Л.С.

Голова комісії

Член комісії, екзаменатор

Член комісії, асистент

2.

9

Правознавство (письмово)

31.05.2019

9.00

Сипливець С.В.

Шурміль І.А.

 

Куранда І.В.

Голова комісії

Член комісії, екзаменатор

Член комісії, асистент

3.

9

Математика (письмово)

06. 06. 2019

9.00

Сипливець С.В.

Чуб С.П.

 

Бакута С.Г.

Голова комісії

Член комісії, екзаменатор

Член комісії, асистент

 

Переглядів: 228 | Додав: zosh11 | Дата: 22.05.2019 | Коментарі (0)

             17 травня у Міському будинку культури відбувся п'ятий ювілейний конкурс «Талант року-2019». Його засновниками є подружжя меценатів Наталії та Анатолія Копиці.
           Цього року нагороджених було вдвічі більше, ніж минулого. Нагороджували дітей та молодь віком до 17 років, які стали переможцями і призерами олімпіад, змагань та конкурсів різних рівнів, а також педагогів, котрі відзначились високим професійним рівнем і є майстрами своєї справи. Нашу школу представляла Покрасьон Валерія, учениця 7 класу.
Переглядів: 247 | Додав: zosh11 | Дата: 22.05.2019 | Коментарі (0)

                16 травня - день вишиванки, міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Ідеєю свята є збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді та населення загалом. Свято не передбачає обов'язкових заходів, окрім одягання вишиванки.Традиція прикрашати одяг вишивкою в українців з'явилася декілька століть тому. І вона одразу стала нашою гордістю. Тепер носити вишиванку стало не тільки патріотично, а й модно та ексклюзивно.

Переглядів: 299 | Додав: zosh11 | Дата: 17.05.2019 | Коментарі (0)

              Як за стіл сідаєте,
Правила згадайте.
А як все згадаєте —
Їсти починайте.

          Тривають свята, пора коли родини, сім'ї, друзі збираються за святковим столом. От і наші третьокласники на уроках трудового навчання, класовод Лаврінець Н.В., навчилися сервірувати стіл та культури поведінки під час їжі. Діти в захваті розглядали методи складання серветок, подачі столових приборів, а також самі створили свої шедеври. По завершенні звичайно почаювали.

 
Переглядів: 286 | Додав: zosh11 | Дата: 17.05.2019 | Коментарі (0)

                        Традиційно, напередодні Дня Перемоги над нацизмом, учні, вчителі та гості школи вшановують пам'ять загиблих та вітають ветеранів - учасників Другої світової війни. До цієї дати бібліотекар школи - Олицька Л.В., оформила тематичну виставку "Навічно в пам'яті народній", яка інформує про непересічну роль українського народу в перемозі. Серед учнів школи пройшов конкурс малюнків "Заради миру", а роботи переможців зайняли місце на виставковому стенді школи.

                  8 травня, в День памяті та примирення з відчуттям поваги й безмежної вдячності зустріли школярі представників міської організації ветеранів України учасника бойових дій Другої світової війни, партизана з'єднання "За Батьківщину", голову секції ветеранів дітей війни, почесного громадянина міста Ніжина та Чернігівської області Крапив'янського Петра Андрійовича та ветерана збройних сил України, депутата Ніжинської міської ради Деркача Андрія Петровича. У актовій залі перед учнями виступив Крапивянський П.А., який розповів про трагічний початок війни й боротьбу українського народу за свободу та незалежність від нацизму. Він поділився з присутніми своїми спогадами, згадав бойових побратимів. Тамуючи подих, діти уважно слухали про події радянсько - німецької війни 1941 - 1945 рр., а особливо про події, що відбувалися на Ніжинщині. Дуже сподобались всім авторські вірші про війну у виконанні ветерана. Після виступу почесного гостя всі присутні вшанували пам'ять полеглих у війні хвилиною мовчання, учні декламували вірші та співали ліричні пісні про буремні воєнні роки, переглянули відеофрагменти про війну. Декілька учнів було відправлені покласти квіти до пам'ятника єдиному сліпому воїну Другої світової - Якову Петровичу Батюку.

                     На знак вдячності за велику Перемогу над нацизмом учні школи подарували ветеранам квіти, а всім присутнім у залі - святковий концерт, і надзвичайно приємно було бачити як щиро сяяли очі нашого почесного гостя П.А.Крапив'янського від зустрічі з нами та від привітань.
Переглядів: 321 | Додав: zosh11 | Дата: 09.05.2019 | Коментарі (0)

            26 квітня 1986 року на Чорнобильській АЕС сталася найбільша в історії атомної енергетики аварія. Реактор четвертого енергоблоку вибухнув, радіоактивні частки йоду, стронцію та цезію поширилися на північну частину України та інших країн.

               Чорнобильська катастрофа спричинила великі людські жертви, Чорнобиль став символом атомної небезпеки в світовому масштабі.

            У нашій школі відбулася літературно - музична композиція "Гірчить в душі моїй Чорнобиль", приурочена до дня памяті Чорнобильської трагедії, підготовлена педагогом - організатором - Кострицею Н.М. Для учнів були представлені пізнавальні матеріали про аварію на ЧАЕС, декламовані вірші та пісні. Діти переглянули відео фрагменти із матеріалами ліквідації катастрофи та дізналися про наслідки вибуху.

Переглядів: 275 | Додав: zosh11 | Дата: 30.04.2019 | Коментарі (0)

          Стало доброю традицією напередодні Великодня прикрашати писанками по вул. Гоголя квітучу абрикосу, якій дали назву - "Дерево єднання". 25 квітня, у рамках "Четвертого фестивалю писанок" учні 3 класу - класовод Лаврінець Н.В., заздалегідь підготували оригінальні писанки та понесли їх вивішувати . Адже яйця є незмінним атрибутом світлого свята Воскресіння Христового, так як здавна асоціюються з чистотою та народженням життя. Декорування пасхальних яєць це захоплююче заняття для школярів. Вже по дорозі їх вітав великодній заєць з великоднім кошиком. Діти отримали гарні емоції та подяку від міського голови А.Лінника.

Переглядів: 337 | Додав: zosh11 | Дата: 29.04.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 65 66 »