Головна » 2020 » Березень » 01

Вже стало доброю традицією, що учні 4 класу нашої школи, разом з класоводом Лаврінець Наталією Василівною, готують цікаві свята.

Завдяки нашим господарям в останні дні зими ми, учні початкових класів школи, разом з майбутніми першокласниками та нашими гостями - старшою групою садочка №4, здійснили "Подорож країнами світу".

 

                

 

 

 

Надихнули на це свято вивчені теми з природознавства про материки і країни. Діти відчули себе жителями різних країн: Японії, Греції, Великобританії, Сполучених Штатів Америки, Туреччини, але звичайно, найкраще виявилося у нас в Україні.

                

 

 

На свято завітали вихованці старшої групи дошкільного навчально закладу №4 та  майбутні першокласники разом зі своїми батьками. 

              

 

 

 

 

 

Учні школи, вихованці садочка №4, майбутні першокласники та гості були в захваті від свята. Вони проявляли свої найкращі емоції: щиро сміялися, переживали за героїв міні вистав та аплодували акторам.

 

 

 

По закінченню вистави всі присутні із задоволенням фотографувались з юними артистами-четвертокласниками, а потім наші гості з гарними емоціями та позитивним настроєм поверталися додому.

Переглядів: 222 | Додав: zosh11 | Дата: 01.03.2020 | Коментарі (0)