Головна » 2019 » Квітень » 05
 

                  Нещодавно 29 березня в стінах школи пройшла щорічна атестація педагогічних працівників. В цьому році атестувалися - Чуб Світлана Павлівна,вчитель математики,  яка підтверджувала вищу категерію та звання старшого вчителя; Мохир О.О.- вчитель початкових класів, яка підтверджувала вищу категорію та звання старшого вчителя; Цирень Л.М. - вчитель хімії та біології, яка підтверджувала вищу категорію; Лаврінець Н.В. - вчитель початкових класів, яка претендувала на встановлення спеціаліста ІІ кваліфікаційної категорії. Серед членів атестаційної комісії був присутній представник Управління освіти - Бровач Олег Вікторович.

           Атестація педагогічних працівників – це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання.

       Метою атестації є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.

          Основними принципами атестації є відкритість та колегіальність, гуманне та доброзичливе ставлення до педагогічного працівника, повнота, об'єктивність та системність оцінювання його педагогічної діяльності

Переглядів: 514 | Додав: zosh11 | Дата: 05.04.2019 | Коментарі (0)