Головна » 2019 » Квітень » 02

           Похід у перший клас – одна із найголовніших подій у житті малюка. Як правило, до цього важливого дня всі батьки ретельно готуються.

             В свою чергу, кожен вчитель з великим нетерпінням і тривогою завжди чекає на своїх вихованців. Саме тому постало питання про необхідність тісної співпраці з батьками майбутніх учнів, бо тільки спільними зусиллями сім’ї та школи ми зможемо створити сприятливі умови для навчання дітей в умовах Нової української школи.

             26 березня наша школа радо зустрічала майбутніх першокласників, які завітала до школи разом зі своїми батьками. День був сповнений творчості та позитивних емоцій як для малечі, так і їх батьків. Батьки зустрілися з адміністрацією школи, педагогами та класним керівником - Мохир О.О., мали змогу ознайомитися з режимом роботи навчального закладу, з особливостями навчання у початковій школі, організацією гурткової та спортивно – масової роботи.
            Діти з радістю виконали аплікацію - мишку, розважалися піснями та фізкультхвилинками. З нетерпінням чекаємо наших майбутніх першокласників!
Переглядів: 326 | Додав: zosh11 | Дата: 02.04.2019 | Коментарі (0)