Головна » 2020 » Травень » 12 » для самостійного опрацювання фізичноїкультури 5-9 класи
11:32
для самостійного опрацювання фізичноїкультури 5-9 класи

5 клас

ЗРВ. Загально-розвиваючі вправи. Біг 30 м. Стрибок у довжину з місця. ЗРВ. Стрибок у довжину змісця. Метання в ціль. ЗРВ. Біг 60 м. Стрибок удовжину з місця.  Метання в ціль. ЗРВ.Біг 60 м. Стримбок у довжину з місця.  Метання м'яча.

6 клас

ЗРВ. Біг 60 м.Стрибок у довжину змісця. Метання м'яча. Стрибки через скакалку. ЗРВ. Біг 60 м. Метання м'яча. Стрибки через скакалку. ЗРВ.Стрибок у довжину з місця.Метання м'яча. Стрибки через скакалку. ЗРВ. Стрибьок у довжину змісця.Метання м'яча. Рівномірний біг.

7 клас

ЗРВ. Біг 60м. Стрибок у довжину. Човниковий біг. Метання м'яча. ЗРВ. Біг 60м. Стрибок у довжину. Човниковий біг. Метання м'яча. ЗРВ. Біг 60 м. Метання м'яча. Рівномірний біг.

8 клас

ЗРВ. Біг 60 м. Стрибок у довжину з місця.ЗРВ. Біг 60м.Стрибок удовжину з місця. Метання м'яча в ціль.   Стрибок чяерез скакалку. ЗРВ. Човниковий біг 4х9 м.Стрибок у довжину з місця. Стрибки через скакалку.

9 клас

ЗРВ. Стрибкові вправи, вправи для метання. Човниковий біг. Стрибок у довжину з місця.ЗРВ.Стрибки через скакалку.Ментання м'яча. Рівномірний біг.

Переглядів: 198 | Додав: zosh11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: