Головна » 2021 » Лютий » 11

«Мандрівка книжковим містом»

Сьогодні, учні 3 класу разом з учителькою Покиньбородою В.С. завітали до шкільної бібліотеки на бібліотечний урок: «Мандрівка книжковим містом».

Бібліотекар школи Олицька Л.В. нагадала про права і обов’язки читачів, а далі розповіла про  «містечко» де є вузенькі вулички з високими будинками, які називаються -  книжкові стелажі, на яких розміщуються книги.

Людмила Володимирівна запросила учнів в гості до одного з будинків. Діти з цікавістю розглядали стелаж на якому написано: «Світ навколо тебе». Це книжкова виставка для школярів. На полиці красувались яскраві з ілюстраціями книжки і кожна ніби промовляла:  «Прочитай мене». Далі мандрували до «Державних символів України». З назви дізналися, що  це знайомство зі збірками про прапор, герб, гімн. Також з серйозністю діти поставились до полиці з брошурами «Наша мова – солов’їна», та  «Поети і письменники нашого славного Ніжина». Дітлахи з великим задоволенням і посмішками говорили про стелажі де мешкають «Книги для найменших». Ці найяскравіші, найгарніші книги створили художники і письменники для своїх читачів, вклавши багато творчості та любові. Потім, третьокласники отримали бібліотечні книги на свій формуляр.

 Ще довго можна мандрувати «вуличками книжкового міста» пізнаючи багато цікавого. «До нової зустрічі наші друзі – книжки!», залишаючи бібліотеку, говорили діти.

 

    

       

Переглядів: 167 | Додав: zosh11 | Дата: 11.02.2021 | Коментарі (0)

Учні 3 класу Ніжинської ЗОШ І-ІІ ст.№11 дуже люблять пізнавати та досліджувати. Тому, вивчаючи тему з ЯДС "Рослини - живі організми", учні вирішили не лише опрацювати теоретичний матеріал, а й практично самостійно виростити квіткову рослини та простежити як квасолинка росте та розвивається.

 

        

             

Переглядів: 139 | Додав: zosh11 | Дата: 11.02.2021 | Коментарі (0)