Головна » 2020 » Жовтень » 13

 

         

   УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСТЬ

Н І Ж И Н С Ь К А    М І С Ь К А    Р А Д А

В И К О Н А В Ч И Й    К О М І Т Е Т

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від   13 жовтня 2020 р.                    м. Ніжин                              № 365

 

Про перенесення терміну осінніх канікул

у закладах загальної середньої освіти

міста Ніжина у 2020/2021 навчальному році

 

         На підставі ст. ст.32, 42, 53, 59, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання рекомендацій  листа Міністерства освіти і науки України від 12.10.2020 року № 1/9-575 «Про вжиття організаційних заходів із протидії розповсюдженню COVID-19»,  з метою  вжиття невідкладних додаткових заходів, спрямованих на мінімізацію безпосередніх фізичних контактів між учасниками освітнього процесу в умовах пандемії, переривання ланцюжків зараження передачі небезпечної інфекції, для забезпечення соціального дистанціювання між учасниками освітнього процесу виконавчий комітет Ніжинської міської ради  вирішив:

         1. Рекомендувати керівникам закладів загальної середньої освіти перенести терміни канікул у І семестрі 2020/2021 навчального року з 15.10.2020 року по  30.10.2020 року.

              2. Управлінню освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області      (Крапив’янський С.М.) протягом  5 днів з дня прийняття рішення оприлюднити         його на офіційному сайті Ніжинської міської ради.

              3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського       голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Алєксєєнка І.В.

 

 

 Міський голова                                       А.В.Лінник

ВІЗУЮТЬ:

 

Начальник Управління освіти                                   С.М. Крапив’янський 

Заступник міського голови

голови з питань діяльності

виконавчих органів ради                                           І.В. Алєксєєнко

 

 

Начальник відділу

юридично-кадрового забезпечення                           В.О. Лега

 

Керуючий справами                                                         С.О. Колесник

виконавчого комітету міської ради

 

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА

до проєкту рішення «Про перенесення терміну осінніх канікул у закладах загальної середньої освіти міста Ніжина у 2020/2021 навчальному році»

 

         1. Обгрунтування необхідності прийняття рішення.

         Управління освіти виносить на розгляд виконавчого комітету проєкт рішення  «Про перенесення терміну осінніх канікул у закладах загальної середньої освіти міста Ніжина у 2020/2021 навчальному році»

         2. Загальна характеристика і основні положення проекту.

         Проєктом  рішення рекомендовано керівникам закладів загальної середньої освіти перенести терміни канікул у І семестрі 2020/2021 навчального року з 15.10.2020 року по 30.10.2020 року, з метою  вжиття невідкладних додаткових заходів, спрямованих на мінімізацію безпосередніх фізичних контактів між учасниками освітнього процесу в умовах пандемії, переривання ланцюжків зараження передачі небезпечної інфекції, для забезпечення соціального дистанціювання між учасниками освітнього процесу.

         3. Стан нормативно-правової бази у даній сфері правового регулювання.

         Даний проєкт складений на виконання ст.ст. 32, 42, 53, 59, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рекомендацій  листа Міністерства освіти і науки України від 12.10.2020 року № 1/9-575 «Про вжиття організаційних заходів із протидії розповсюдженню COVID-19».  

          4. Фінансово-економічне обґрунтування.

         Даний проєкт фінансових витрат не потребує.  

 

5. Прогноз соціально-економічних та інших наслідків прийняття проекту.

Стрімке підвищення рівня захворюваності на COVID-19, а також збільшення кількості випадків інфікування педагогічних працівників та здобувачів освіти потребує вжиття невідкладних додаткових заходів, спрямованих на мінімізацію безпосередніх фізичних контактів між учасниками освітнього процесу.

6. Доповідати проект на засіданні буде начальник Управління освіти Станіслав Миколайович Крапив’янський.

 

 

 

Начальник Управління освіти                                   С.М. Крапив’янський

 

 

Переглядів: 168 | Додав: zosh11 | Дата: 13.10.2020 | Коментарі (0)

12.10.2020 року в нашому закладі відбувся квест "Козацька слава", приурочений дню Захисника України та дню українського козацтва. Приймали участь учні 5-6 та 7-8 класів, дев'ятикласники проводили для учасників квесту вікторини, конкурси, завдання на станціях. Діти мали пройти деякі перешкоди, щоб дістатись до фінішу. Їм необхідно було пригадати історію українського козацтва, національні символи, пісні про Україну, вірші, літературні твори та інше.

Діти цікаво і змістовно провели час.

Переглядів: 163 | Додав: zosh11 | Дата: 13.10.2020 | Коментарі (0)