Головна » 2016 » Грудень » 15 » ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ
11:27
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

У період від 12 до 18 грудня 2016 року проходить Всеукраїнський тиждень англійської мови, присвячений офіційному закриттю Року англійської мови в Україні. У школі постійно діє виставка постерів "English speaking countries". Учні та батьки ознайомлюються зі зразками навчальної та художньої літератури британських та американських видавництв для кращого вивчення англійської мови.

Школярі Коваленко Сергій (6 клас), Полторацький Роман (6 клас), Жимань Анна (7 клас), Феденко Владислав (7 клас), Колесник Марина (8 клас), Олицький Богдан (8 клас)  були учасниками щорічного конкурсу англійської мови "Грінвіч-2016". Результати надійдуть навесні 2017 року.

Учениця 8 класу Колесник Марина посіла 7 місце у міському етапі Всеукраїнської олімпіади з англійської мови.

Шугай Вероніка та Колесник Марина були учасницями міського театрального фестивалю "Фестиваль збирає друзів".

У рамках міського етапу конкурсу комп'ютерних презентацій англійською мовою "Україна - мій дім" участь прийняли Козубенко Анна (3 клас), Коваленко Сергій (6 клас), Колесник Марина (8 клас), Лаврінець Катерина (8 клас).

Для веселого святкування Нового року та Різдва учні 1-4 класів розучили дитячі англійські пісні та ознайомилися з особливостями святкування Різдва у Великій Британії. Також учні отримали завдання приготувати вітальні листівки до зимових свят та виконати тематичні малюнки Enjoy English. На зимових канікулах учні зможуть цікаво та пізнавально провести дозвілля, ставши учасниками вікторини з англійської мови "What? Where? When?". 

Дякуємо всім, хто долучився до проведення Року англійської мови. 
Merry Christmas and Happy New Year!

         

Переглядів: 318 | Додав: zosh11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: