Головна » 2020 » Лютий » 21 » Майстер-клас
23:48
Майстер-клас

Пісочна анімація представляє собою особливий вид мистецтва, який дуже швидко розвивається. Вона поєднує в собі гру світла, піску і вашої уяви. Популярність пісочної анімації полягає не тільки в оригінальності та новизні мистецтва, але і в магічності самого процесу.

Малювання піском розвиває фантазію, творчі здібності, покращує пластику рухів. З пісочною анімацію дітки поступово, крок за кроком, опановують нові навички малювання, лінія за лінією, створюючи справжні шедеври.

Мистецтво пісочної анімації цікаво ще й тим, що дає можливість розкритися творчому потенціалу, навчить вас бути сміливим. Різні методики і техніки виконання, зроблять процес навчання пісочної анімацією дуже захоплюючим.

Головне, що відрізняє пісочну анімацію і графіку від інших художніх напрямів – це поверхня, що світиться. Саме за наявності підсвічування зображення набуває необхідної контрастності, виразності і «оживає».

Під час цього чудодійного процесу, що є своєрідною арт-терапією, у дітей розвивається дрібна моторика, мова і мислення.

Саме з метою розвитку і виховання наших учнів Наталія Анатоліївна, ніжинська майстриня пісочної анімації, разом з класоводом 4 класу Наталією Василівною, провела майстер-класс який надав можливість учням, за допомогою піску, створити власну казку - казку мрій та бажань кожної дитини, висловити свої почуття і емоції через пісок без слів.

Заняття з малювання на піску захопило настільки, що цікаво було як дітями, так і дорослим.

 
 
 
 
 
Переглядів: 298 | Додав: zosh11 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: